A mézeskalács és a gyertya | Mézeskalács.hu
Kedves Vásárlóink, ez FONTOS lehet!
Köszönjük, hogy az év első felében ennyi munkát adtak nekünk. Hamarosan pihenünk egy picit, mert szeretnénk feltöltődni, hogy a második félévben is ugyanilyen lendülettel tudjuk kiszolgálni Önöket. Nyár elejét pihenésre kihasználva június 17 - július 2 között nem tudunk majd egyedi mézeskalácsot készíteni és csomagot küldeni. A megrendeléseket folyamatosan fogadja majd a webáruház, de csak Július 2 után tudjuk teljesíteni őket.
A Mézeskalács Múzeum és a mintabolt Szekszárdon zavartalanul nyitva tart.

A mézeskalács és a gyertya

Mézeskalács és gyertya

Hét biztos érv a Petrits Mézeskalács mellett

1. A mézeskalács készítéséhez magyar méhészektől vásárolt kiváló minőségű virágmézet használunk. A méz rendkívül gazdag a szervezet számára fontos aminosavakban, ásványi anyagokban, melyek gyorsan képesek felszívódni szervezetünkben. Ezért kiváló segítség nemcsak a fáradtság, de a különböző betegségek leküzdésében is. Erősíti immunrendszerünket, nyugtat, táplálja a szívet, az izmokat.

2. Legyen az mézeskalács vagy gyertya, készítésénél számunkra elsőrendű a hagyományok tisztelete. Termékeinket manufakturális módon, kézzel készítjük.

3. Mézes süteményeink egészségesek, adalékanyagoktól mentesek. Mézes süteményeinket a másfél évszázados családi recept alapján készítjük, így azok tésztája nem tartalmaz tartósítószert, aromákat és élelmiszerszínezékeket.

4. A Petrits Mézeskalács rendszeresen zsűrizteti mézeskalácsait, és számos zsűriszámmal rendelkezik.

5. Mind a mézeskalácsok, mind a gyertyák alapanyainak beszerzésénél a magyar származású termékeket részesítjük előnyben. Ezzel támogatjuk magyar munkahelyek megtartását és teremtését.

6. Személyesen nézheti végig nem csak a mézeskalácsok és a gyertyák, de a cukorkák és nyalókák készítését is, ha ellátogat Mézeskalács Múzeumunkba.

7. Termékeink minősége tökéletesen megfelel a mai kor elvárásainak. Minőségükért garanciát vállalunk.