A tökéletes mézeskalács titkai + tuti receptek | Mézeskalács.hu

A tökéletes mézeskalács titkai + tuti receptek

Mézeskalács titkok

Előfordult már Veled hogy mézeskalácsot szerettél volna sütni,

  • de nem volt kéznél egy jó recept?
  • egész receptgyűjteményed van már, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá?
  • de valahogy sosem lett tökéletes?
  • elégedett is vagy, de kipróbálnál új dolgokat?

Ha a fentiek közül akár csak egyre is igennel válaszoltál, olvass tovább...

Szeretettel üdvözöllek! Petrits Szilveszter vagyok, mézeskalácsos, élelmiszer-technológus mérnök, cukrász, a Mézeskalács.hu szerkesztője.
És hogy miért tegeződök itt? Mert ha valaki ennyire érdeklődik a mézeskalácsok iránt mint Te, látatlanban is érzem magamhoz olyan közel állónak őt, hogy ezt meg merjem engedi magamnak.

Nézzük, mit is ajánlok!

Azonnal a Tiéd a MÉZESKALÁCSOK című minikönyv...

... ebből mindent megtudhatsz

  • A mézeskalácsos mesterség történetéről
  • A mézeskalácsos mesterség elsajátításáról
  • A mézeskalács készítéséről
  • A Petrits család és vállalkozásának történetéről
  • A mézesbábos, mézeskalácsos mesterség szakirodalmáról


Hogyan készíts otthonodban tökéletes mézeskalácsot?

Mindent megmutatok

  • Az alapoktól a részletekig...
  • Egy alaprecept a tökéletes mézeskalács készítéséhez...
  • Hogyan gyúrd, nyújtsd a mézeskalács tésztát...
  • Milyen eszközök szükségesek, és miket lehet helyettesíteni...
  • Mézeskalács díszítési praktikák...
  • Hogy kapcsolódik össze a mézeskalács és a gyertyakészítés
  • Hogyan készíthetsz gyertyát otthon
  • Tippek, trükkök, esettanulmányok, hogy az utolsó fogaskerekek is forogni kezdjenek

Inkább csak receptek érdekelnének?

A tanfolyam anyagában egy hatalmas receptgyűjtemény is vár Rád, de amit nagyon fogsz szeretni, azok az online receptkártyáink.

  • Kipróbált és bevált mézes süti receptek
  • Fényképek
  • Sütési tippek, trükkök
  • Elkészítési idő
  • Bonyolultsági fokozat megjelölés, hogy minél egyszerűbb legyen a választás


Mit mondanak azok, akik már olvasóim?

  • Igazán dicséretes dolognak tartom, hogy munkád mellett tudsz foglalkozni a "közönséggel" is, úgyhogy mindenképpen köszönettel tartozom! A tanfolyam anyagai érdekesek, változatosak, a portékáitok pedig nagyon szépek. Irigylésre méltó egy ilyen sok éves hagyományú családi vállalkozás, úgyhogy sok sikert kívánok a munkátokhoz a jövőben is.(Venczel Tímea)
     
  • Már sok receptet olvastam, ill. próbáltam ki, de mindegyik kő keménységű volt a sütés után és csak különböző praktikákkal tudtam megpuhítani. Az Önök receptje egyből puha, így már a második adag is fogyóban és hol van még Karácsony! Végre sikerült szépen "megírni" a kisült formákat, még a 4 éves unokám is elégedett volt! Örülök, hogy Önökre találtam.
     
  • A receptek Finomak, egyszerűen elkészíthetőek, és sok praktikus tanácsot kaptam velük.
     
  • A hozzávalók könnyen beszerezhetők, közérthető és szemléletes leírásuk
     
  • Részletes leírás,könnyű elkészíteni még annak is aki nem jeleskedik a sütésben,bármikor elkészíthető,olyan alapanyagok kellenek hozzá ami általában minden háztartásban van.Képet is mellékelnek hozzá hogy azért mégis tudjuk hogyan is kellene kinéznie.
     
  • Könnyen elkészíthetőek a receptek,nem túl drágák és finomak!
     
  • A mézeskalács receptet kipróbáltam karácsonykor és nagyon-nagyon tetszett,nagyon finom volt az unokáimnak nagyon ízlett. kiváló munkát folytatnak, gratulálok Önöknek és további sikerekben, erőben, egészségben gazdag boldog új évet kívánok a vállalkozás minden tagjának.
     
  • Köszönöm az ötleteket, a recepteket, ez nagyon hasznos volt, már több receptet is kipróbáltam. Végre valaki, aki tudásából közread! Várom az esetleges folytatást!
     
  • Nagy élvezettel követtem végig a leckéket, készítettem a sütiket és átadtam a receptet, akinek nagyon ízlett. Remélem, alkalmam lesz meglátogatni az Önök múzeumát.Most karácsonykor ennek hatására mindenkinek ajándékoztam egy mézeskalácsfigurát, és örömmel tapasztaltam, hogy volt aki ennek is nagyon örült, nem is egy a családból, baráti társaságból.
     
  • A gyerekeim, munkatársaim is nagyon dicsérték a finom mézeskalácsot!
     
  • Én azért örültem neki, hogy rátok találtam, mert most sütöttünk először mézeskalácsot, és teljesen a ti instrukciótokat követve tettük ezt. szerintem sokkal finomabb is lett, mint másoké.Mindebbe a 3 éves kisfiam unszolására kezdtem bele. Köszönöm neki is, meg nektek is még egyszer!

Mibe kerül Neked ez az egész?

Semmibe. Hidd el, én vagyok a legboldogabb, ha azt hallom valakitől, hogy ilyen meg olyan szép mézeskalácsot sütött otthon a gyerekekkel.
Amit kérek tőled, az a figyelmed, a bizalmad és az időd, amit a leckékre fordítasz.

Repülj velem Mézeskalácsországba -
Máris indulhatunk...

Mindössze a nevedet és az e-mail címedet kérem, ahová az ajándék minikönyvet azonnal elküldhetem. Pár nap múlva kezdem ugyanerre a címre küldeni a tanfolyam anyagait is.
Hogyan szólíthatlak?*
E-mail cím*:
 
 

E-mail címedet bizalmasan kezeljük, harmadik személynek nem adjuk ki. A feliratkozás önkéntes és semmilyen kötelezettséggel nem jár! Bármikor, egyetlen kattintással leiratkozhatsz! A neved és az e-mail címed megadásával hozzájárulsz, hogy alkalmanként direkt marketing levelet is küldjünk Neked abból a célból, hogy akcióinkról értesítsünk - így nem maradsz le a legjobb lehetőségekről. A weboldal adatvédelmi irányelveit itt olvashatod.

Vége a mézeskalácsos kudarcoknak!