Tökéletes mézeskalács titkai

Mézeskalács titkok

Előfordult már Veled hogy mézeskalácsot szerettél volna sütni,

  • de nem volt kéznél egy jó recept?
  • egész receptgyűjteményed van már, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá?
  • de valahogy sosem lett tökéletes?
  • elégedett is vagy, de kipróbálnál új dolgokat?

Ha a fentiek közül akár csak egyre is igennel válaszoltál, olvass tovább…

Szeretettel üdvözöllek! Petrits Szilveszter vagyok, mézeskalácsos, élelmiszer-technológus mérnök, cukrász, a Mézeskalács.hu szerkesztője.
És hogy miért tegeződök itt? Mert ha valaki ennyire érdeklődik a mézeskalácsok iránt mint Te, látatlanban is érzem magamhoz olyan közel állónak őt, hogy ezt meg merjem engedi magamnak.

Nézzük, mit is ajánlok!

Azonnal a Tiéd a Mézeskalácsok című minikönyv…

… ebből mindent megtudhatsz

  • A mézeskalácsos mesterség történetéről
  • A mézeskalácsos mesterség elsajátításáról
  • A mézeskalács készítéséről
  • A Petrits család és vállalkozásának történetéről
  • A mézesbábos, mézeskalácsos mesterség szakirodalmáról

Töltsd le most azonnal, jó tanulást hozzá!

Hogyan készíts otthonodban tökéletes mézeskalácsot?

Mindent megmutatok

  • Az alapoktól a részletekig…
  • Egy alaprecept a tökéletes mézeskalács készítéséhez…
  • Hogyan gyúrd, nyújtsd a mézeskalács tésztát…
  • Milyen eszközök szükségesek, és miket lehet helyettesíteni…
  • Mézeskalács díszítési praktikák…
  • Hogy kapcsolódik össze a mézeskalács és a gyertyakészítés
  • Hogyan készíthetsz gyertyát otthon
  • Tippek, trükkök, esettanulmányok, hogy az utolsó fogaskerekek is forogni kezdjenek

Inkább csak receptek érdekelnének?

A tanfolyam anyagában egy hatalmas receptgyűjtemény is vár Rád,
de amit nagyon fogsz szeretni, azok az online receptkártyáink.

  • Kipróbált és bevált mézes süti receptek
  • Fényképek
  • Sütési tippek, trükkök
  • Elkészítési idő
  • Bonyolultsági fokozat megjelölés, hogy minél egyszerűbb legyen a választás

Ezeket a recepteken külön oldalra összegyűjtve és rendezve találod itt…

 

Mit mondanak azok, akik már olvasóim?

Igazán dicséretes dolognak tartom, hogy munkád mellett tudsz foglalkozni a “közönséggel” is, úgyhogy mindenképpen köszönettel tartozom! A tanfolyam anyagai érdekesek, változatosak, a portékáitok pedig nagyon szépek. Irigylésre méltó egy ilyen sok éves hagyományú családi vállalkozás, úgyhogy sok sikert kívánok a munkátokhoz a jövőben is.(Venczel Tímea)

Már sok receptet olvastam, ill. próbáltam ki, de mindegyik kő keménységű volt a sütés után és csak különböző praktikákkal tudtam megpuhítani. Az Önök receptje egyből puha, így már a második adag is fogyóban és hol van még Karácsony! Végre sikerült szépen “megírni” a kisült formákat, még a 4 éves unokám is elégedett volt! Örülök, hogy Önökre találtam.

A receptek Finomak, egyszerűen elkészíthetőek, és sok praktikus tanácsot kaptam velük.

A hozzávalók könnyen beszerezhetők, közérthető és szemléletes leírásuk.

Részletes leírás,könnyű elkészíteni még annak is aki nem jeleskedik a sütésben,bármikor elkészíthető,olyan alapanyagok kellenek hozzá ami általában minden háztartásban van.Képet is mellékelnek hozzá hogy azért mégis tudjuk hogyan is kellene kinéznie.

Könnyen elkészíthetőek a receptek,nem túl drágák és finomak!

A mézeskalács receptet kipróbáltam karácsonykor és nagyon-nagyon tetszett,nagyon finom volt az unokáimnak nagyon ízlett. kiváló munkát folytatnak, gratulálok Önöknek és további sikerekben, erőben, egészségben gazdag boldog új évet kívánok a vállalkozás minden tagjának.

Köszönöm az ötleteket, a recepteket, ez nagyon hasznos volt, már több receptet is kipróbáltam. Végre valaki, aki tudásából közread! Várom az esetleges folytatást!

Nagy élvezettel követtem végig a leckéket, készítettem a sütiket és átadtam a receptet, akinek nagyon ízlett. Remélem, alkalmam lesz meglátogatni az Önök múzeumát.Most karácsonykor ennek hatására mindenkinek ajándékoztam egy mézeskalácsfigurát, és örömmel tapasztaltam, hogy volt aki ennek is nagyon örült, nem is egy a családból, baráti társaságból.

Én azért örültem neki, hogy rátok találtam, mert most sütöttünk először mézeskalácsot, és teljesen a ti instrukciótokat követve tettük ezt. szerintem sokkal finomabb is lett, mint másoké. Mindebbe a 3 éves kisfiam unszolására kezdtem bele. Köszönöm neki is, meg nektek is még egyszer!

Mibe kerül Neked ez az egész?

Semmibe. Hidd el, én vagyok a legboldogabb, ha azt hallom valakitől, hogy ilyen meg olyan szép mézeskalácsot sütött otthon a gyerekekkel.
Amit kérek tőled, az a figyelmed, a bizalmad és az időd, amit a leckékre fordítasz.

Egy apróság, amit mégiscsak adhatsz cserébe: Küldj nekem képeket a segítségemmel készített mézeskalácsokról, sütikről, hadd osszam meg népes Facebook követőtáborunkkal! Hadd legyenek ők is olyan bátrak, hogy nekilátnak az otthoni sütögetésnek.

Jó munkát és jó szórakozást kívánok!

Petrits Szilveszter

 

  1. Lecke: Amire szükségünk lehet
  2. Lecke: A tészta gyúrása, nyújtása
  3. Lecke: A tészta formázása, sütése
  4. Lecke: A mézeskalács díszítésének lehetőségei
  5. Lecke: A spricceléses mézeskalács díszítés
  6. Lecke: Térbeli mézeskalácsok készítése
  7. Lecke: A mézeskalács lelke: a méz
  8. Lecke: Mézeskalácsosság és gyertyakészítés
  9. Lecke: Gyertya készítése otthon
  10. Lecke: Sodorva, tekerve