Mi az a köszönetajándék? | Mézeskalács.hu
Pillanatnyilag 275 db személyes ajándékot
készülnek átadni vásárlóink.
Instagram
Google+
Youtube
Kapcsolat
Facebook
FigyelemKedves Vásárlóink! Július 16 - augusztus 4 között a gyertya megrendeléseket webáruházunk rendszere rögzíti, de teljesítésüket csak a jelzett dátumok után, beérkezési sorrendben tudjuk vállalni.
A mézeskalácsokat készítjük, a Mézeskalács Múzeum és a Mintabolt zavartalanul nyitva tart.

Mi az a köszönetajándék?

Sokan azt gondolják, hogy a köszönetajándék nem más, mint egy újabb dísz a terítéken. Ugye Te nem tartozol közéjük?
Valójában mi is egy igazi, minőségi köszönetajándék...

1. A Ti jófejűségetek

Amikor Ti, mint vendéglátók nem csak enni, inni adtok a vendégeiteknek, hanem egy apró ajándékot is, akkor azt mondják: tök jó fejek vagytok! És ami fontos, hogy nem nektek mondják, hanem otthon, egymás között, vagy a barátaiknak dicsekedve. Valljuk be őszintén, a jó híretek nem attól növekszik, ha a szemetekbe mondják, hogy jó fej vagy, hanem amikor a hátatok mögött dicsérnek benneteket.

2. Emléktárgy

Ti is biztosan voltatok már lagziban, és mivel a legtöbben adnak köszönetajándékot, tuti, hogy Ti is kaptatok. Mit csináltatok vele? Először is nagy örömmel, aprólékosan megnéztétek. Végtére is mit csináljon az ember, amikor a felszolgálók kezdik hozni a vacsorát, a zenekar már nem játszik, de elétek még nem került levesestál? Ilyenkor Ti is, mi is és mindenki nézegeti, ami a keze ügyébe kerül, miközben beszélget valamiről a mellette ülőkkel. Ez alatt a néhány perc alatt az apró ajándék egészen a szívünkhöz nő, és amikor hazavisszük, kitesszük a polcra. Ti kitettétek? Hát persze... Ettől kezdve, ahányszor csak arra jársz és ránézel, eszedbe jut az a kedves pár, akitől kaptátok és azok a vidám, ünneplő órák, amit az esküvőjükön töltöttetek. Éppen ezért érdemes olyan köszönetajándékot választani, ami maradandó.

3. A figyelmetek, szeretetetek jelképe

Nem csak egymás iránti, hanem minden egyes vendég iránti figyelmetek, szeretetetek jelképe is. Azt üzeni: gondoltunk rátok, szeretetünk benneteket, fontosak vagytok nekünk, hálásak és boldogok vagyunk, hogy velünk töltitek az estét, osztoztok az örömünkben.

4. Személyes apróság, ami rólatok szól – és aminek a darabszámát nehéz előre megsaccolni

Ha most ti is az esküvőtöket tervezitek, gondoljatok bele: hányan lesznek ott? Tudod pontosan? A rohanó világban nagyon kevesen vannak, akik hónapokra előre biztosra ígérik (ha visszajeleznek egyáltalán), hogy ott lesznek. Keressetek olyan szolgáltatót, aki rövid határidővel, megfelelő referenciákkal és bevált javaslatokkal tud segíteni benneteket abban, hogy minden vendégnek időben ott legyen a személyesen neki készült ajándék, abban a minőségben, amit ti elvártok.

5. Az a bizonyos pont az „i” betűn

Tökéletes a hely, tökéletes a zenekar. Tökéletes a vacsora és a teríték. Hónapokkal előre megvan a legszebb menyasszonyi ruha, lefoglaltátok a legjobb fotóst és videóst. A köszönetajándék, ez a „kis apróság” pedig mindezt megkoronázza. Ne feledkezzetek meg róla!

Köszönjük, ha megtisztelsz érdeklődéseddel. Van néhány mézeskalácsos és gyertyás ötletünk, melyekkel segítünk a legjobb ajándék megtalálásában, ezeket itt találod. Ha még különlegesebbet szeretnétek, keressetek minket bátran!

A készülődéshez sok-sok örömet és kitartást, közös életetekhez pedig sok boldogságot kívánunk.