Szállítási és fizetési információk | Mézeskalács.hu
Kedves Vásárlóink, ez FONTOS lehet!
Köszönjük, hogy az év első felében ennyi munkát adtak nekünk. Hamarosan pihenünk egy picit, mert szeretnénk feltöltődni, hogy a második félévben is ugyanilyen lendülettel tudjuk kiszolgálni Önöket. Nyár elejét pihenésre kihasználva június 17 - július 2 között nem tudunk majd egyedi mézeskalácsot készíteni és csomagot küldeni. A megrendeléseket folyamatosan fogadja majd a webáruház, de csak Július 2 után tudjuk teljesíteni őket.
A Mézeskalács Múzeum és a mintabolt Szekszárdon zavartalanul nyitva tart.

Szállítási és fizetési információk

Szállítási díjak:

Utánvéttel 1290,- Ft
Előreutalással 1090,- Ft
Személyes átvétel díjmentes

A szállítási díjak maximum 25 kg-os csomaghatárig érvényesek. Nagyobb megrendeléshez kérje kedvezményes árajánlatunkat!

Szállítás:

A házhoz szállítást a DPD futárszolgálattal végeztetjük.

Szállítási határidő:
A megrendeléstől számítva a csomagokat általában 2-5 munkanapon belül szállítjuk. Nagyobb mennyiség (100 db felett, kis szívek esetén 300 db felett), illetve szezonban, főleg karácsony előtti időszakban előfordulhat, hogy egyes megrendelt termékeket nem tudunk azonnal csomagolni, így egy-két nappal meghosszabbodhat a szállítási határidő. Csomagja felvételéről, és kézbesítés várható idejéről a futárszolgálat e-mailben értesíti Önt.
A szállítási határidő a megrendelt termék feladásával teljesített.

Fizetés

A megrendelt termékek ellenértékét személyes átvétel esetében átvételkor, üzletünkben fizeti, kiszállítás esetén pedig átvételkor, a futárnak. Előre utalás választása esetén megrendelése elküldésekor a visszaigazolásban található számlaszámra utalhatja csomagja ellenértékét.

Számlázás

Számláját megrendelés után elektronikus levélben küldjük el, pdf formátumban.

Letölthető változat