Szállítási és fizetési információk | Mézeskalács.hu
Pillanatnyilag 211 db személyes ajándékot
készülnek átadni vásárlóink.
Instagram
Google+
Youtube
Kapcsolat
Facebook
FigyelemKedves Vásárlóink! Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy a megrendelt mézeskalácsokat, gyertyákat mielőbb elkészítsük, miközben a magas minőségű kézműves munka színvonalát igyekszünk maradéktalanul tartani. A termelési kapacitásunk karácsonyig megtelt, az idei évre sajnos nem tudunk további megrendeléseket felvenni . A december 9-én éjfélig megrendelt termékeket legkésőbb december 15-ig átadjuk a futárszolgálatnak, hogy biztonsággal megérkezzenek karácsonyig.

Szállítási és fizetési információk

Szállítási díjak:

Utánvéttel 1290,- Ft
Előreutalással 1090,- Ft
Személyes átvétel díjmentes

A szállítási díjak maximum 25 kg-os csomaghatárig érvényesek. Nagyobb megrendeléshez kérje kedvezményes árajánlatunkat!

Szállítás:

A házhoz szállítást a DPD futárszolgálattal végeztetjük.

Szállítási határidő:
A megrendeléstől számítva a csomagokat általában 2-5 munkanapon belül szállítjuk. Nagyobb mennyiség (100 db felett, kis szívek esetén 300 db felett), illetve szezonban, főleg karácsony előtti időszakban előfordulhat, hogy egyes megrendelt termékeket nem tudunk azonnal csomagolni, így egy-két nappal meghosszabbodhat a szállítási határidő. Csomagja felvételéről, és kézbesítés várható idejéről a futárszolgálat e-mailben értesíti Önt.
A szállítási határidő a megrendelt termék feladásával teljesített.

Fizetés

A megrendelt termékek ellenértékét személyes átvétel esetében átvételkor, üzletünkben fizeti, kiszállítás esetén pedig átvételkor, a futárnak. Előre utalás választása esetén megrendelése elküldésekor a visszaigazolásban található számlaszámra utalhatja csomagja ellenértékét.

Számlázás

Számláját megrendelés után elektronikus levélben küldjük el, pdf formátumban.

Letölthető változat