Keresztelői ajándékok lányoknak | Mézeskalács.hu
Pillanatnyilag 293 db személyes ajándékot
készülnek átadni vásárlóink.
Instagram
Google+
Youtube
Kapcsolat
Facebook
FigyelemKedves Vásárlóink! Júliusban majd pihenünk egy picit, hogy feltöltődve, továbbra is kiemelt minőséget kínálva szolgálhassuk ki Önöket. Július 2-22 között az egyedi mézeskalácsos rendeléseket, július 16 - augusztus 4 között az egyedi gyertya megrendeléseket webáruházunk rendszere rögzíti, de teljesítésüket csak a jelzett dátumok után, beérkezési sorrendben tudjuk vállalni. Ha fontos, hogy a csomag időben érkezzen, kérjük, ne hagyja vásárlását az utolsó pillanatra!
Köszönjük megértésüket.

Keresztelői ajándékok lányoknak

Mézeskalács keresztelőre

Lénát húsvétvasárnap keresztelték. Anyukája nagycsütörtökön árasztott el kéréseivel, elképzeléseivel. Bár sok idő nem volt rá, hogy kitaláljuk és elkészítsük, mégis örültem a kihívásnak, mert szeretek kilépni a megszokott formák és színek világából.

A kérés több részből is állt. Az első kérés babás, csajos, rózsaszínes figurákról szólt, úgy mint cumisüveg, plüssmaci, babakocsi és egy névvel hímzett előke (nem, pelenka nem volt a kérések között :D ). Ezeket a figurákat a vendégseregnek szánta és kifejezett kérése volt, hogy puha legyen, mert biztosan el fogják fogyasztani.

Mézeskalács keresztelőre

Léna anyukája szeretett volna azért egy emléktárgyat is, ami színében összeillik az apróságokkal és megmarad. Ezt a célt egy idézetes mézeskalács szívvel értük el, mely természetesen kapott egy tüll szalagos csomagolást is.

Mézeskalács keresztelőreMézeskalács keresztelőre

A harmadik kérés is egy szív volt, de más színekkel, fehér alapon sötét barnával rajzolva.

Mézeskalács keresztelőre

Fináléként álljon itt egy kép, melyen akkor láthatjuk a mézeskalácsokat, mikor még csomagolás előtt a lemezen pihentek.

Mézeskalács keresztelőre

************************************************

Szeretnék egy ilyen mézeskalácsot!

Árak, vásárlás, szállítás, apró részletek...